Meer weten

Over ons.

De Oeigoerse keuken werdt gevormd als een combinatie van het beste van West en Oost van Azie. Het heeft zijn unieke karakter behouden door heerlijke zelfgemaakte Oeigoerse gerechten in Lagmen, Polo, Tugur, Kawap en Göshnan. 

Tafel reserveren
Bestellen & afhalen

Ons Restaurant.

Top kwaliteit eten en beste service.

In 2015 hebben wij een stap gezet en het eerste Oeigoerse restaurant in Nederland geopend.  Graag willen wij u kennis laten maken met de authentieke traditionele Oeigoerse gerechten. U maakt uw keuze uit milde gerechten of meer kruidige schotels. Dat doen we door u het keuken te laten proeven van Oeigoeren en informatie terplekken te geven over de geschiedenis van Oeigoeren.  Tijdens het eten kunt u een beeld krijgen en genieten van onze culture foto’s en muziekinstrumenten. 

De chef-koks werken uitsluitend met verse ingrediënten, en de pasta’s worden handgemaakt. Al deze lekkere gerechten leggen de ziel van de Oeigoerse keuken bloot, allerlei pasta varianten, en zeker ook Polo, het bekendste Oeigoerse gerecht. Bekijkt u op uw gemak onze menukaart waarop natuurlijk ook het heerlijke dumplings en Oeigoerse pizza te vinden is. U gaat keuzes maken uit al die voortreffelijke groenten- en vlees gerechten, gegrild, gestoomd, gekookt of gebakken.

Een paar woorden over ons.

Beste Oeigoerse eten sinds 2015.

Ons restaurant heeft een moderne intieme sfeer en gezellige hoeken. Wij hebben plaats voor maximaal 50 gasten. En uiteraard kunt u bij ons reserveren of gewoon even binnenlopen en kijken of er plaats is. Een eerste onderzoek naar onze prijs / kwaliteit werd door onze gasten als zeer positief ervaren. 

Wij verwelkomen u graag voor een diner bij het Urumqi Restaurant, Diergaardesingel 93B, 3014AH in Rotterdam. Op de hoek van West-Kruiskade en Kruisplein.

Graag tot snel,

Vriendelijk groetend: De staf van het Urumqi Restaurant.

Gratis WiFi voor iedereen

Vraag om een wachtwoord aan alle medewerkers